Palvelumme


NETTISIVUMME OVAT UUDESSA OSOITTEESSA: www.mtpersonaltraining.com
KLIKKAA ALLA OLEVAA KUVAA TAI YLLÄ OLEVAA LINKKIÄ!

Monna PursiainenPersonal Training – Yksilövalmennus

Personal Training on henkilökohtaista valmennusta. PT-paketit rakennetaan aina jokaisen asiakkaan omista lähtökohdista, toiveista ja tavoitteista. Paketit koostuvat harjoitusohjelmista, terveellisen ruokavalion rakentamisesta, viikottaisesta raportoinnista, painon tarkkailusta sekä yhteisistä harjoituksista personal trainerin kanssa. Personal training sopii sinulle, joka haluat parantaa elämänlaatuasi ja saada terveellisemmän tulevaisuuden, löytää liikunnan ilon ja saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Yksilöllinen ohjaus ja tavoitteiden asettaminen takaavat onnistumisesi.

 • 4 harjoitusta / kk 320 €/kk sis.alv 24%
 • 3 harjoitusta / kk 270 €/kk sis.alv 24%
 • 2 harjoitusta / kk 220 €/kk sis.alv 24%
 • 1 harjoitus    /  kk 170 €/kk sis alv 24%

 

Muutos -valmennus

Muutos on erittäin kattava kahden kuukauden verkkovalmennus, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua myös motivoiviin, monipuolisiin ja erittäin kehittäviin yhteisharjoituksiin.
Muutos sisältää: ravintovalmennusta, ruokavalion, harjoitusohjelman, kuntosaliohjelmia, kehonpainoharjoituksia, harjoitusvideoita, haasteita, viikkotehtäviä, ryhmän tuen, valmentajien tuen kahden päivän ajaksi ja halutessasi yhteisharjoituksia. Kyseessä on siis todella monipuolinen ja kattava valmennuskokonaisuus.

Valitse näistä itsellesi parhaiten sopiva valmennus ja lähde mukaamme nauttimaan liikunnasta, terveellisestä, monipuolisesta ravinnosta ja hyvästä, energisestä olosta! Tarkista seuraavan Muutos- valmennuksen alkamisajankohta kohdasta -> Ajankohtaista tai pttuukka@gmail.com / pt.monna@gmail.com

Hinnat:

 • Muutos: 127€ (sis. 2kk verkkovalmennus)
 • Muutos + treeniryhmä 197€ (sis. 2 kk verkkovalmennus + koko kevään treeniryhmän treenit)

Safkat kuntoon

Safkat kuntoon – 6 viikon verkkovalmennuksessa keskitymme täysipainoisen, terveellisen & ravitsevan ruokavalion saloihin. Jokainen osallistuja saa oman ruokavalion, jonka avulla laitamme kilot kuriin ja pidämme huolen, että lautaselta löytyy aina ravintorikasta ja maistuvaa ruokaa. Valmennus sisältää paljon tietoa, sekä motivoivia haasteita ja tehtäviä! Tarkista seuraava alkamisajankohta kohdasta -> Ajankohtaista tai pttuukka@gmail.com

 • Hinta: 79€/ henk.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa keskitytään suunnittelemaan terveellinen, ravitseva sekä monipuolinen ruokavalio juuri sinun henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan.  Tapamme syödä, liikkua ja ajatella poikkeavat huomattavasti verrattuna kanssaihmisiimme. Myös aineenvaihdunnassamme on paljon eroja, jotka pitää ottaa huomioon terveellistä ruokavaliota suunniteltaessa. Ravintovalmennus sopii kaikille terveellisistä elämäntavoista sekä monipuolisesta ruokavaliosta kiinnostuneille. Ravintovalmennus toteutetaan ruokapäiväkirjojen avulla ja se sisältää yhden tapaamiskerran valmentajan kanssa.

 • Alk. 200 €/henk sis.alv 24%

Nettivalmennus (minimi 3kk)

Nettivalmennus on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat ruokavalion, kuntosaliohjelman, sekä kaikki harjoitukset sisältävän treeniohjelman edullisesti ilman Personal Trainerin tapaamisia ja yhteisharjoituksia hänen kanssaan. Valmennuksen voit toteuttaa kotoa käsin asuessasi missä päin maailmaa tahansa. Valmennuksen aikana olet yhteydessä Personaltraineriin sähköpostitse vähintään kerran viikossa, jolloin on viikkoyhteenvedon aika. Nettivalmennus paketissa suunnitellaan yksilöllisesti kaikki harjoitusohjelmat ja ruokavalio juuri sinun tavoitteesi ja tarpeesi huomioiden.

 • Hinta: 150 €/kk

Treeniryhmä

Treeniryhmällä on kolme harjoituskautta kevät, kesä ja syyskausi. Jokainen kausi sisältää kolmesta neljään yhteisharjoitusta viikossa. Jokaiselle harjoituskaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

Ajankohdat ja sisältö:

Kevätkausi alkaa tammikuun puolivälissä, kesäkausi kesäkuussa ja syyskausi syyskuussa.

– Monipuolisia yhteisharjoituksia

– Lihaskuntoharjoittelua

– Kehonpainolla tehtävää harjoittelua

– Kehonhallintaa

– Joukkuekilpailuja/ Haasteita
Kenelle treeniryhmä sopii?

Treeniryhmä tarjoaa monipuolisia harjoituksia kenelle vain liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Harjoitukset tuovat paljon kaivattua monipuolisuutta niin kuntosaliharjoitteluun keskittyneelle, kuin vaikkapa maratonille tähtäävälle juoksijallekin. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla mitään erityisiä tavoitteita. Riittää, että olet kiinnostunut liikunnasta ja haluat harjoitella hyvässä porukassa, ryhmän tuesta ja kannustuksesta nauttien! Treeniryhmässä on aina mahtava tunnelma ja erinomainen yhteishenki. Harjoitukset ovat monipuolisia ja moni onkin osallistunut jo useampään peräkkäiseen treeniryhmän harjoituskauteen.

Kaikki harjoitukset on rakennettu niin, että voit suorittaa ne täysin oman fiiliksen ja kuntotason mukaan!

Valmentajina toimivat: Monna Pursiainen ja Tuukka Pursiainen, sekä vierailevina valmentajina: Veera Malmivaara, Joosua Visuri, Emmi Lehtomaa ja Inari Mölsä.

 • Hinnat alk. 89-149€/ henk

Treeniryhmä 10 harjoitusta = 89€
Treeniryhmä 15 harjoitusta = 99€
Treeniryhmä 20 harjoitusta = 119€
All in (sis. kaikki harjoitukset = 149€

LUE LISÄÄ: http://www.mtpersonaltraining.com

Juoksutekniikkakurssi (60 min)

Juoksutekniikkakurssilla keskitytään puhtaan juoksutekniikan tärkeimpien osa-alueiden kehittämiseen mielenkiintoisten harjoitteiden avulla. Niitä tekemällä ja kehittymällä voit säästyä ikäviltä urheilu- ja rasitusvammoilta, sekä saat hienosta harrastuksesta paljon enemmän irti.  Sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin juoksijalle.

 • Hinta: 100 €/henk sis.alv 24%
 • Ryhmät ja yritykset: Teemme mielellämme tarjouksen!

Yritysliikunta

Tarjoamme yrityksille taukoliikuntaa, ravintoluentoja, juoksukouluja, virkistyspäiviä, ryhmäliikuntatunteja, sekä kehonkoostumusmittausta. Voimme räätälöidä paketin juuri teidän näköiseksenne ja tarpeitanne tyydyttäväksi kokonaisuudeksi. Alla muutamia vaihtoehtoja.

Taukoliikunta järjestetään kerran päivässä ja se kestää n. 15-20min. Taukoliikuntapaketti sisältää 5-harjoituskertaa eli yhden viikon taukoliikunnat. Taukoliikuntojen sisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Liikunta on monipuolista ja hauskaa. Liikuntakertojen sisältö suunnitellaan niin, että kaikenkuntoiset voivat osallistua mukaan taukoliikuntaan.

Ravintoluento sisältää kattavan tietoiskun terveellisestä, monipuolisesta ja ravitsevasta ruokavaliosta. Ravintoluennolla keskitytään myös työpäivän aikana tapahtuvien ruokailujen ja ateriasisältöjen rytmittämiseen. Näin työteho ja energisyys pysyy yllä koko työpäivän ajan. Ravintoluento hinnoitellaan aina keston ja laajuuden mukaan ohessa olevan esimerkin mukaan.

Juoksukoulu sisältää 5 monipuolista ja kehittävää harjoitusta. Harjoituksissa keskitytään oikean juoksutekniikan lisäksi monipuoliseen juoksuharjoitteluun positiivisuuden ja ilon kautta.

 • Taukoliikunta 450€ / viikko sis.alv 24%
 •  Ravintoluento 20-60min 150€ – 300€ sis alv.24%
 •  Juoksukoulu 700€ / 5 x 60min harjoituskertaa. sis.alv 24%